De perfekte altanborder til din altan

Altanborde er det perfekte møbel til at nyde det gode vejr på, uanset om du har en lille terrasse eller en stor altan. De tilbyder en unik kombination af behagelighed, komfort og stilfuldt design, så du kan nyde solskinnet på en sommerdag eller en forårsdag med en kop kaffe og en god bog.

Altanborde er et vigtigt element i enhver udendørs plads, da de tilbyder en række fordele, der gør dem til et must-have møbel. Altanborde er designet med fokus på komfort og behagelighed, så du kan slappe af og nyde det gode vejr i stil. De er lavet af bløde og komfortable materialer, der giver dig den støtte og komfort, du har brug for, når du sidder udenfor.

Altanborde kommer også i et væld af stile og farver, så du kan vælge det bord, der passer til din personlige stil og smag. De er også modstandsdygtige over for vind og vejr, så du kan nyde dit altanbord året rundt, uanset om det er en solrig sommerdag eller en regnfuld forårsdag.

Altanborde er også en fremragende måde at udnytte din udendørs plads på. Uanset om du har en lille altan eller en stor terrasse, kan du bruge dit altanbord til at nyde et måltid, læse en bog eller nyde en kop kaffe i solen.

Alt i alt er altanborde et must-have møbel for enhver, der ønsker at opleve komfort og stil i det gode vejr. De er en enkel måde at forbedre din udendørs plads og give dig muligheden for at nyde det gode vejr på en afslappet og behagelig måde.

Så hvis du ønsker at skabe en flot og hyggelig udendørs plads, hvor du kan nyde det gode vejr i fulde drag, så er et altanbord fra vores sortiment det perfekte valg for dig. Køb nu og oplev den stilfulde og komfortable udendørs oplevelse med et altanbord.

10 altanborde til den perfekte altan:

Sammenklappeligt altanbord Mosaik

sammenklappeligt-altanbord-mosaik-75x65x62cm-sorthvid--pdp_zoom-3000

Er du på udkig efter et bord, der kan både tilføje stil og komfort til din altan eller terrasse? Så er dette sammenklappeligt Altanbord Mosaik det perfekte valg for dig.

Med sit unikke mosaikdesign og sammenklappelige funktion, er dette bord både praktisk og elegant. Når det ikke er i brug, kan det nemt foldes sammen og opbevares i et begrænset rum, så du kan bruge din udendørs plads til andre formål.

Nyd en kop kaffe i det fri på en solskinsdag, eller slap af med en bog på en varm forårsdag – med dit sammenklappeligt Altanbord Mosaik har du altid et bord ved hånden, der passer til dit livsstil. Uanset om du har en lille eller stor udendørs plads, kan du nyde godt af dette bords komfort og stil året rundt.

Bordpladen i mosaikdesign tilføjer en touch af farverig elegance til din udendørs plads, mens stellet i robust metal sikrer styrke og holdbarhed. Dette bord er den perfekte kombination af form og funktion, og vil blive en værdifuld tilføjelse til din altan eller terrasse.

Tag dit udendørsområde til det næste niveau med Sammenklappeligt Altanbord Mosaik. Det er en investering i din personlige stil og velvære, som du vil nyde i mange år fremover.

Cinas Butterfly Altanbord

Nyd en kop kaffe i det fri med dit Cinas butterfly altanbord. Cinas butterfly altanbord ser ikke kun godt ud, men sørger også få at give dig den komfort og støtte, du har brug for. Cinas butterfly altanbord er det perfekte sted at slappe af med en bog, eller nyde et måltid i det fri på en varm sommerdag.

Cinas butterfly altanbord er et meget praktisk altanbord det har nemlig 2 bordplader, som begge kan slås ned eller op. Cinas butterfly altanbord passer til den lyse skandinaviske stil indenfor boligindretning, hvor design er med fokus på eksempelvis materialevalget, funktionalitet og et enkelt stilrent udseende. Det passer til både små og store udendørs områder, og vil bringe en flot og unik touch til din personlige stil.

Cinas Butterfly altanbord er produceret i massiv mahogni som gør det holdbart overfor daglig slid. Mahogni er en populær træsort i møbelproduktion, da det indeholder en stor mængde naturlige olier. Træet er derfor modstandsdygtig alt slags vejr.

Cinas butterfly altanbords ben er placeret centralt under bordet, og dermed får du et super funktionelt bord. Når begge pladerne er nede fylder Cinas butterfly altanbord ikke mere end ca. 20 cm. Når begge plader er slået ud med de smarte svingbar støtteben, fylder bordet hele 130 cm. i længden. Derfor er det eksempelvis super praktisk og kan både bruges som et lille altanbord eller hvor du har behov for pladsbesparelse eller hvis du til tider har behov for ekstra bordplads.

Invester i en både funktionel og stilfuld altanbord med Cinas Butterfly Altanbord. Det vil blive en værdifuld tilføjelse til dit hjem og give dig år af glæde og velvære i det fri.

House Nordic Huelva Altanbor

House Nordic Huelva Altanbord er det perfekte valg for enhver, der søger en elegant og stilfuld løsning til deres altan. House Nordic Huelva Altanbord er et sammenklappelige bord som er fremstillet af træ og har en minimalistisk og funktionel design, hvilket gør det ideelt til den boho-indretningsstil. Med en minimal pladsbehov, kan du nemt opbevare bordet, når det ikke er i brug. Derudover er det smart at du kan nøjes med at slå den ene side op hvis ikke du har brug for plads til mere end en.

Når solen skinner, kan du nyde en måltid med venner på din altan eller bare slappe af med en kop kaffe og en god bog. House Nordic Huelva Altanbordet er produceret i massiv teak, hvilket gør bordet mere modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Huelva Altanbordet er designet til at modstå vejr og slid, så du kan nyde det året rundt.

House Nordic Huelva Altanbord elegante design gør det til en værdifuld tilføjelse til din altan, imens House Nordic Huelva Altanbords funktionelle egenskaber sikrer, at du har det du har brug for, når du har brug for det. Gør din altan til en hyggelig oase med House Nordic Huelva Altanbord.

Altanbord Mosaik terrakotta

Altanbord Mosaik Terrakotta er perfekt til at fuldende din indretning og skabe en smuk, stilfuld og funktionel altan. Altanbord Mosaik Terrakotta giver dig et unik og smukt touch til din altan samtidig med at det tager minimalt plads. Med dette Altanbord Mosaik Terrakotta for du det perfekte altanbord til dig som har en lille altan men gerne vil have mest muligt ud af den. Dette Altanbord Mosaik Terrakotta har lige den plads du behøver til en kop kaffe eller et måltid, uden at det optager alt pladsen på din altan.

Med sine slidstærke og vejrbestandige materialer, kan du nyde dit solskinsmåltid med venner, uden at bekymre dig om vedligeholdelse. Altanbordets Mosaik og terrakotta materiale giver en autentisk middelhavsstemning og får dig til at føle som om du er på ferie. Farverne i mosaikken er med til at tilføre et eksklusiv touch til din altan.

Altanbord Mosaik Terrakotta giver ikke kun et smukt element til din indretning, men har også en praktisk funktion som altanbord til den lille altan, så du for mest muligt ud af din altan. 

Giv din altan den perfekte ferie og middelhavs vibe med dette altanbord med en unik mosaik af terrakotta.

Alice Altanbord

Alice Altanbord er det perfekte valg for alle, der søger et smukt og funktionelt altanbord til deres indretning. Med det stilfulde, minimalistiske design i sort, vil det passe ind i enhver moderne indretning. Alice Altanbordet har en stilren og moderne look, der passer til enhver stil. Med minimal pladskrav, kan det nemt placeres på en altan, terrasse eller balkon. 

Altanbordet er designede med komfort i tankerne, så du kan nyde solskinnet eller et måltid med venner i stil og komfort. Alice Altanbord er lavet af slidstærke materialer som gør det velegnet til udendørsbrug, selv i de harske vejrforhold. Du kan have Alice Altanbordet hængende året rundt. Selv når du ikke bruger det som altanbord kan det bruges som opbevaring til urteplanter eller andet. 

Med Alice Altanbord får du en altanbord, der ikke kun er smukt, men også funktionelt og slidstærkt. Det er det perfekte valg for dem, der ønsker at få det optimale ud af deres altan.

ProGarden altanbord

ProGarden Altanbord er det perfekte valg for alle, der ønsker at udnytte deres altan til fulde med smukt og funktionelt design. Altanbordet er både stilfuldt og minimalistisk, og passer perfekt ind i enhver indretning med sit stilrene design og moderne udtryk.

ProGarden altanbordet er perfekt til dig der kun minimal plads på altanen. ProGarden altanbordet er lavet af stålstel, der er zinkbelagt med en lysegrøn finish, giver altanbordet en robusthed der modstår vejr og slid, så du kan nyde solskin og måltider med venner i mange år fremover. 

Med et stilrent design og god komfort, er ProGarden altanbord det perfekte kaffebord eller drinksbord, når du har gæster. Farven lysegrøn er en frisk og moderne tilføjelse til altanen, og gør det nemt at rengøre og holde pænt og præsentabelt. 

ProGarden altanbord har målene: 60 x 43 x 55-70 cm (B x D x H) og passer derfor perfekt ind på en altan der minimal plads. Dens smarte sammeklapningsfunktion gør også at ProGarden altanbordet kan hænge året rundt også når man ikke har brug for det.

Når du vælger ProGarden altanbord, får du en smuk og funktionel løsning, der passer til alle behov og ønsker. Det er nemt at vedligeholde og stærkt nok til at modstå elementerne, så du kan nyde en god komfort og et stilfuldt design i mange år fremover.

Dacore Teak Altanbord

Dacore Teak Altanbord er det perfekte valg for enhver, der søger en smuk og funktionel opbevaring til deres altan. Med et minimalistisk og stilrent design, der passer ind i ethvert moderne indretningsmiljø, er dette bord en formidabel følgesvend til middage med venner eller en stilfuld kaffebord til at nyde det dejlige solskin.

Lavet af massiv teaktræ, er Dacore Teak Altanbord både vejrbestandigt og slidstærkt, hvilket gør det til et ideelt valg for ethvert vejr. Bordet kan foldes ud med begge sider eller blot den ene side, hvilket giver mulighed for at spare på plads, når det ikke er i brug. Med en ideel størrelse til middage for 2-4 personer, er dette bord både praktisk og komfortabelt.

For at bevare bordets skønne farve og glans, anbefaler vi, at du giver det teaktræsolie 1-2 gange om året. På denne måde kan du nyde dit Dacore Teak Altanbord i mange år fremover. 

Så hvis du ønsker at tilføje et smukt og funktionelt element til din altan, skal du vælge Dacore Teak Altanbord.

Marion Altanbord

Marion Altanbord er det perfekte valg til dig, der ønsker at indrette din altan med stilfuldt og funktionelt udstyr. Dette altanbord er lavet af massiv akacietræ, hvilket gør det slidstærkt og modstandsdygtigt mod vejr og solskin. Samtidig sørger teksturen af træet for en smuk og minimalistisk udseende, der vil give en god komfort til dine måltider med venner eller familie.

 

Det stilrene design af Marion Altanbord er moderne og passer godt til en minimal plads. En enkle konstruktion gør det nemt at folde bordet op eller ned, når det er nødvendigt, hvilket betyder, at det ikke vil fylde på din altan, når det ikke er i brug.

Bordet har en ideel størrelse med en højde på 45 cm, en længde/dybde på 60 cm og en bredde på 48 cm. Tykkelsen på bordpladen er på 4 cm, hvilket giver en god støtte til dine ting.

Alt i alt er Marion Altanbord det perfekte bord til din altan, med sin stilfulde og funktionelle design, vil det blive en dejlig tilsætning til din altan og din indretning

Boston TEAK Luksus altanbord

Boston TEAK Luksus Altanbord er det ultimative valg for dig, der ønsker at føje et smukt og stilfuldt element til din altanindretning. Dette bord er lavet af massiv teaktræ og har et stilrent design, der passer perfekt til en minimalistisk og moderne indretning. Samtidig er det også funktionelt og nemt at folde sammen, så det ikke tager op af minimal plads, når det ikke bruges.

Størrelsen på 70x120cm gør det meget anvendeligt, uanset om du vil nyde en måltid med venner eller solen, mens du læser en bog. Og med et bord i luksus teak, får du både god komfort og stil, når du nyder udelivet. Teaktræet er certificeret af FSC, så du kan være sikker på, at du vælger et bæredygtigt produkt.

Bordet er slidstærkt og kan klare alt fra solskin til regn og blæst, så du kan nyde det i mange år fremover. Med beslag og skruer i rustfrit stål er bordet også utrolig holdbart og nemt at vedligeholde.

Hvis du ønsker at bevare farven og glansen på bordet, anbefaler vi, at du giver det en omgang teaktræsolie 1-2 gange om året. På den måde vil du få et altanbord, der ser smukt ud år efter år.

Alt i alt er Boston TEAK Luksus Altanbord det ideelle valg for dig, der ønsker en funktionel og smuk løsning til din altan. Med sin nemme sammenklapning, stilrene design og komfortable størrelse er det et bord, der vil gøre enhver måltid ekstra speciel.

Altanbord med varme

Altanbordet med varme er en innovation, der tager dit udendørs liv til næste niveau. Det er det perfekte supplement til en stilfuld og funktionel indretning af din altan, terrasse eller have. Med dette altanbord får du ikke kun en smuk møbel til dit uderum, men også en unik funktion, der gør det muligt at nyde din måltid med venner, selv på de køligste dage.

Bordet er lavet af massivt teaktræ, der sikrer styrke og holdbarhed, selv i den værste vejr. Det er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor sol og regn, og du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse. Teaktræet giver en minimalistisk og moderne look, der passer til enhver stil i din indretning.Du kan vælge mellem en sortlakeret eller en teaktræsplade, der passer til din indretning

Men det er ikke kun udseendet, der gør dette bord særligt. Det har også en infrarød varme, der sørger for, at du kan holde varmen på de kølige dage. Varmebordet bruger el, som er energivenligt og sikkert, og den unikke konstruktion sikrer, at beskyttelsesristen ikke bliver varm. Du behøver ikke bekymre dig om at brænde dig, eller om dine børn gør det.

Bordet er 71 cm. højt og 55 cm. bredt, med justerbare ben, så det står jævnt på ujævnt underlag..

Alt i alt er dette altanbord med varme en god investering, der giver god komfort og stilrent design. Med dette bord kan du nyde solen og sommerdagene på en ny måde, og få endnu mere ud af din altan, terrasse eller have.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad skal man være opmærksom på når man køber altanborde

Når du køber et altanbord, er der nogle faktorer bør du overveje som følgende:

  • Størrelse: Mål dit rum og vælg en størrelse, der passer til dit altanbord, så du undgår at få et altanbord, der er for stort eller for lille.
  • Materiale: Overvej, hvor altanbordet skal stå, og vælg et materiale, der er velegnet til udendørsbrug og kan modstå vejr og slid.
  • Stil: Vælg et altanbord, der passer til din indretningsstil, så det ser smukt ud på din altan.
  • Funktionalitet: Overvej, om du har brug for opbevaring eller andre funktioner på dit altanbord.
  • Vægt: Tjek altanbordets vægt, så du kan være sikker på, at det ikke vælter nemt.
  • Pris: Sammenlign priser og kvalitet fra forskellige mærker og sørg for at få den bedste pris for pengene.
  • Vedligeholdelse: Tænk over, hvor meget vedligeholdelse bordet kræver, og om du har tid til at tage sig af det.

Hvilke materialer er bedst til altanborde 

Træ er et af de mest populære materialer til altanborde, da det ser smukt ud og har en varm, naturlig følelse. Træ er også relativt nemt at vedligeholde, men det er vigtigt at behandle det regelmæssigt med et imprægneringsmiddel, så det ikke rådner eller bliver angrebet af insekter.

Metaller som aluminium og stål er også gode valg til altanborde, da de er robuste og slidstærke. De kan dog blive varme i solen, og de kan ruste, hvis de ikke er pulverlakerede.

Endelig kan man vælge at få et bord fremstillet af en blanding af materialer, såsom træ og metal, for at få de bedste egenskaber fra begge. 

Valget af materiale afhænger af personlige præferencer og den specifikke placering og brug af bordet. Det er vigtigt at overveje materialets modstandsdygtighed over for vejr og æstetik, når man vælger et altanbord.

Hvor stærke er altanbordene?

Styrken af ​​altanborde varierer afhængigt af materialet og designet. Altanborde lavet af stærke materialer som stål eller træ, kan typisk bære en vægt på op til 100-150 kg, men det er vigtigt at konsultere producentens specifikationer for den specifikke model. Det er altid en god idé at undersøge bæreevnen for dit altanbord, inden du placerer tunge genstande på det.

Hvordan vedligeholder jeg altanbordene?

Vedligeholdelse af altanborde er afgørende for at bevare deres styrke og holdbarhed over tid. Det er vigtigt at vedligeholde altanbordene regelmæssigt for at sikre, at de forbliver i god stand. Afhængigt af materialet, de er lavet af, kan der være forskellige vedligeholdelsestrin, men følgende er generelle retningslinjer:

Rengøring er det første skridt i vedligeholdelse af altanborde. Altanborde skal rengøres regelmæssigt for at fjerne støv, snavs og andre forureninger. Brug en blød klud og en mild sæbeopløsning til at rengøre overfladen, og undgå skarpe rengøringsmidler eller skuremidler, da de kan beskadige overfladen.

Altanborde er udsat for vejrpåvirkninger, såsom regn og sol, og det er derfor vigtigt at beskytte dem mod vejrpåvirkninger. Det kan gøres ved at anvende et beskyttelsesmiddel, der er specifikt designet til det pågældende materiale.

Ved at følge disse vedligeholdelsestrin kan du forlænge levetiden for dine altanborde og sikre, at de forbliver stærke og pålidelige over tid.

Kan jeg vælge farve på altanbordene?

I nogle tilfælde kan du vælge farve på altanbordene. Valgmulighederne afhænger af producenten og typen af ​​altanborde, du ønsker at købe.

Det er positivt at have farvevalg på altanborde, fordi det giver mulighed for at tilpasse altanbordene til dit hjem og personlige stil. Farve kan hjælpe med at fremhæve den ønskede stemning på altanen og gøre det til et mere attraktivt og hyggeligt rum. 

Det er også en god idé at overveje farvevalget i forhold til dit hjem og omgivelser. En kontrasterende farve kan fremhæve altanbordene og gøre dem til et centerpunkt, mens en mere ensartet farve kan blende dem ind i omgivelserne og skabe en roligere atmosfære.

 

I alt kan valgmulighederne for farve på altanborde være en positiv ting, da de giver dig mulighed for at skræddersy dit udendørsrum efter dine præferencer og stil.

Er altanborde vejrbestandige?

Altanborde er normalt fremstillet af vejrbestandige materialer, såsom træ, aluminium eller kompositmaterialer, der er designet til at modstå elementerne. Vejrbestandighed er en væsentlig egenskab for altanborde, da de vil blive udsat for vejrforhold som regn, sne, vind og sol udendørs.

Det er dog stadig vigtigt at tage tænke på vedligeholdelse såsom at beskytte altanbordene mod direkte sollys og at rense dem regelmæssigt for at forlænge deres levetid.

I alt er altanborde ofte vejrbestandige, men det er stadig vigtigt at vælge de rigtige materialer og tage passende vedligeholdelsesforanstaltninger for at forlænge deres levetid og sikre, at de kan modstå elementerne.

Hvor praktiske er sammenklaplige altanborde?

Altanborde med sammenklappelig funktion giver en unik mulighed for at udnytte sin altanplads optimalt. Når du ikke har brug for dem, kan du nemt folde dem sammen og gemme dem væk, så du får mest mulig plads til andre formål. Det er en stor fordel, da mange mennesker har begrænset plads på deres altaner.

Altanborde med sammenklappelig funktion er også en stilfuld og moderne måde at indrette din udendørsplads. Deres minimalistiske design passer til ethvert hjem og indretningsstil, og deres smukke materialer, såsom teaktræ eller akacietræ, bidrager til en smuk og indbydende atmosfære. Deres stilrene design gør det nemt at kombinere dem med andre møbler og tilbehør, og deres farver og afslutninger passer til en bred vifte af farver og stile.

Når du har brug for at nyde et måltid eller en drink med venner på din altan, kan du nemt folde bordet ud og nyde godt af god komfort. Deres høje kvalitet og robuste konstruktion gør dem slidstærke og vejrbestandige, så du kan nyde dem året rundt. Deres glatte overflade og enkle vedligeholdelse gør dem nemme at rengøre og vedligeholde, så de altid ser friske og indbydende ud.

Alt i alt er sammenklaplige altanborde en praktisk, stilfuld og funktionel løsning for enhver, der ønsker at udnytte sin udendørsplads til fulde. Deres sammenklappelige design, stilrene udseende og enkle vedligeholdelse gør dem til et godt valg for ethvert hjem.