Kufferter til rejsen

Når vi skal ud at rejse er en god kuffert et must-have. Ikke nok med at en kuffert er fantastisk til at opbevare større mængder, så er den også suveræn god til at beskytte vores personlige ejendele – det ville nemlig være træls, hvis de skulle gå i stykker undervejs.

 

Men en kuffert er ikke bare en kuffert. Kufferten fås nemlig i forskellige størrelser, design, prisklasser og ikke mindst kvalitet. De mange valgmuligheder kan derfor hurtigt gøre det uoverskueligt og forvirrende at vurdere, hvilken kuffert man egentlig bør købe – skal den eksempelvis være en hardcase kuffert? Eller skal det være en luftvægtkuffert? 

Mulighederne er mange, og derfor har vi samlet nogle af de bedste kufferter på markedet. Længere nede på denne side har vi desuden skræddersyet en lille og hurtig kuffertguide til dig, så du kommer hjem med den helt rette kuffert.

De bedste kufferter til rejser

Travelite Crosslite Kabinekuffert

Travelite-Crosslite-Business-Trolley-47cm

Travelite er den perfekte kabinekuffert – også har den desuden scoret gode point fra anmeldere. Kabinekufferten er både ekstremt behagelig at rulle rundt med grundet hjulene, som har en 360-grader funktion. Derudover har kufferten både TSA-lås og kabellås, så du kan føle dig tryg, når du rejser.

American Tourister Soundbox

American Tourister Soundbox er en fantastisk og rummelig kuffert. Kufferten er en hardcase kuffert, som har en solid og hård skal, der sikrer en optimal beskyttelse af dine ejendele. Kufferten har i øvrigt fået skyhøje anmeldelser, og her er er derfor tale om en kuffert, der holder, hvad den lover! Udover at være utrolig robust, er kufferten også enorm brugervenlig samtidig med, at indretningen sikrer en optimal udnyttelse af pladsen.

EPIC Phantom SL Kuffert

EPIC Phantom SL er en ny og forbedret version af den klassiske phantom kuffert. Denne nye model har både fået en fantastisk og elegant design samtidig med, at kufferten er blevet markant lettere. Phantom kufferten er skabt med et ønske om at skabe det bedste af det bedste. Kufferten er både ekstremt robust og særdeles unik grundet dens fantastiske detaljer og funktioner. Desuden er hjulene udviklet af Airspeed, som gør kufferten enormt let – men også utrolig modstandsdygtigt overfor slitage.

Airbox AS1 Kuffert

Airbox AS1 har en masse skønne funktioner og egenskaber, som gøre brugen af en kuffert endnu mere brugervenlig. Kufferten er fremstillet i slidstærkt 600D polyester, som sikrer et modstandsdygtigt og langtidsholdvarigt design. Derudover er materialet endda både varmebehandlet og vandafvisende. Kufferten er en softcase kuffert, som giver mulighed for fleksibilitet, da du kan udvide stoffet, hvis du har behov for mere plads.

Conwood Pulse Kuffert

Conwood Pulse er en robust og brugervenlig kuffert, som gør rejsen endnu mere behagelig. Kufferten har et hardcase, som sørger for at beskytte alle dine ejendele. Derudover har kufferten en unik anti-ridse struktur, som forhindrer slitage på kuffertens ydredel. På trods af her er tale om en hardcase kuffert, vejer kufferten næsten ingenting.

Cavalet Haväng Kuffert

Cavalet Havang er en helt særlig kuffert. Kufferten har både et fantastisk og unikt design, som du stensikkert kan spotte indenfor få sekunder, når det kommer på bagagebåndet. Kufferten er en hardcase kuffert, som er særlig modstandsdygtigt – det sikrer både en lang levetid samtidig med, at den beskytter alle dine ejendele. Desuden har kufferten en TSA-lås, hvilket er en stor fordel, hvis turen eksempelvis går til USA. 

Titan Zenon Kuffert

Titan Zenon er en fantastisk kuffert, der har klaret alle test med bravur! Kufferten er særlig ideel til dig, der ofte er på farten, og derfor har brug for en god og solid kuffert, der kan holde til lidt af hvert. Kufferten er fremstillet i polycarbonat som sikrer et robust og modstandsdygtigt design. Desuden har kufferten rundede hjørner og et shark skin finish, som skaber et æstetisk flot design.

Thule Subterra Carry-on Kabinekuffert

Thule Subterra Carry-on er en kompakt kabinekuffert af høj kvalitet. Kufferten er lavet af højkvalitetsmaterialer, som sikrer en robust kuffert, der kan klare den turbulense tur igennem lufthavnens bagagehåndtering. Her får du en kuffert, som både er særdeles effektiv til at passe godt på dine ejendomme samtidig med, at kufferten har et flot design.

Eastpak Tranverz Rejsetaske

Eastpak Tranverz er en solid og praktisk  rejsetaske, som har god plads til bagagen. Rejsetasken er lavet af højkvalitetsmaterialer, som sikrer en robust og slidstærk rejsetaske. Grundet materialerne er tasken også utrolig let, så du ikke skal bære rundt på unødvendige kilo. Desuden kan tasken låses med en TSA-godkendt tretrins-lås, så du kan føle dig sikker, når du er ude at rejse. 

Fordelene ved at bruge en kuffert på rejsen

Når du skal ud at rejse, er der mange forskellige måder at transportere dine ejendele på – du kan både vælge at pakke alt ned i en simpel rygsæk, bruge en sportstaske eller du kan endda nøjes med håndbagage, hvis bagagen skal pakkes let. Vi kommer dog ikke udenom, at en af de mest praktiske og populære rejsetasker er den klassiske rejsekuffert – men hvorfor er det egentlig? 

Kufferter er rummelige

Først og fremmest er en kuffert enorm rummelig, og den er derfor særlig ideel til dig, der skal på en længere rejse og derfor skal have en større bagage med på turen. En kuffert giver dig masser af plads, så du kan få alle dine personlige ejendele med dig helt uden problemer – her er nemlig rigeligt med plads til både tøj, toiletartikler, elektronik og mange andre ting. 

De er nemme at transportere

Man kan hurtigt få en øm skulder, hvis man skal gå og bære rundt på en rygsæk, der er propfyldt med ens bagage – men det slipper man for med en kuffert. Kufferten er nemlig utrolig nem at have med sig på farten, fordi den både er udstyret med hjul og håndtag, så du let og elegant kan trække den uden problemer. 

Din bagage forbliver organiseret

Det fantastiske ved en kuffert er også, at alt dit bagagen forbliver organiseret – også efter en turbulent tur gennem lufthavnens bagageprocess. Kufferten har nemlig flere adskillige rum, så du nemt kan holde visse ejendele adskilt samtidig med, at den er udstyret med elastikker, som holder eksempelvis dit tøj på rette plads. 

Kufferten beskytter din bagage

Der findes mange forskellige kufferter – både letvægts, softcase, hardcase mm. Dog har alle til fælles, at de beskytter din bagage. Når du indleverer din kuffert i lufthavnen, kommer den nemlig ud på noget af en turbulent rejse, men på trods af det, sørger kufferten for at beskytte din bagage. En kuffert er nemlig fremstillet af robuste materialer, der sagtens kan tåle at blive kastet rundt med. Nogle kufferter har dog en højere beskyttelsesevne end andre, og hvis du foretrækker en kuffert, som med garanti altid vil beskytte din bagage, så kan du med fordel tage et kig nærmere på en hardcase kuffert.

Så hvis du er på udkig efter en praktisk og bekvem måde at rejse på, så kan vi varmt anbefale en kuffert. Det er den perfekte løsning til dig, der ønsker at gøre det nemt at pakke og nemt at transportere din bagage. 

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Som sagt findes der mange forskellige modeller i kuffertverdenen, hvilket kan gøre det svært at vurdere, hvilken kuffert der egentlig er den bedste. Men det er dog vigtigt at huske på, at den bedste kuffert for din ven måske ikke er den bedste kuffert for dig. Vi har nemlig alle forskellige præferencer og behov, og den bedste kuffert er derfor den kuffert, der opfylder disse bedst muligt. 

Vi har samlet en kort oversigt over de forskellige kufferter, så du hurtigt og nemt kan vurdere, hvilken type du foretrækker at rejse med. 

Håndbagagekuffert

En håndbagagekuffert er perfekt til dig, der ønsker at “travel light”, som man siger. Du vil helst gerne undgå de store og tunge kufferter, og du foretrækker at have alt din bagage med dig ind i flyveren. En håndbagagekuffert er også kendt som en kabinekuffert, og den er stor nok til at rumme alle dine vigtigste ting.

Hardcase kuffert

En hardcase kuffert er perfekt til dig, der ønsker at have en lidt større bagage med på rejsen samtidig med, at du gerne vil beskytte alle dine ejendele ekstra godt. En hardcase kuffert er nemlig ofte fremstillet i polycarbonit, som giver kufferten en robust og enormt god beskyttelsesevne. Kufferten har nemlig et hårdt ydre, som sikrer selv de mest skrøbelige ejendele fra beskadigelse. 

Softcase kuffert

En softcase kuffert er blevet et utroligt populært valg. I modsætning til en hardcase kuffert, så vejer en softcase kuffert væsentligt mindre, fordi kufferten er fremstillet i stof. Når vi skal ud at rejse, vil vi helst gerne have så få kilo med fra start, så vi kan have flere kilo med hjem – og det kan du med en softcase kuffert. De har dog ikke det hårde ydre, som beskytter dine ejendomme lige så effektiv som en hardcase kuffert, men til gengæld vejer de fleste softcase kufferter under 4 kg. 

Rejsetaske

En rejsetaske er perfekt til dig, der eksempelvis skal på en backpack-rejse. Ved disse type af rejser er det nemlig ikke særligt praktisk, hvis man skal slæbe rundt på en stor kuffert, når man konstant er på farten. Med en rejsetaske kan du smide alt bagagen om på ryggen, og tasken er stadig stor nok til at rumme alle de vigtigste ejendele. 

6 gode rejsetips

Det er ikke altid en let sag, når man skal i gang med pakningen. Det sker alt for ofte, at man desværre kommer i tanke om noget, man har glemt, når det allerede er for sent. Vi vil gerne gøre processen lidt nemmere for dig, så du fremover får husket alle dine ting, når du skal ud at rejse – og derfor har vi samlet 5 gode rejsetips til dig.

Lav en liste

Man kan aldrig gå galt i byen med en god, klassisk liste. Listen skaber både et visuelt overblik over de ting, du skal huske at pakke ned samtidig med, at den i høj grad hjælper dig med at få huske alle dine ting. Det er nemlig træls at stå nede på hotelværelset i Grækenland og først der indse, at man har glemt sin mobiloplader. 

Rul tøjet sammen

Dette er faktisk et godt trick, som de færreste kender til. Normalt plejer vi at folde vores tøj, når det skal pakkes i kufferten – men man kan faktisk gøre det på en endnu smartere måde, så man bruger endnu mindre plads! Du kan nemlig rulle dit tøj sammen i stedet for at folde det. Jo mere man kan udnytte pladsen effektiv i en kuffert, desto bedre. 

Brug ziploc-poser

Hvis du også kan lide at holde styr og orden på dine ting, så kan vi varmt anbefaler at du bruger ziploc-poser, når du pakker. Med poserne kan du nemlig nemt inddele dine ejendele i forskellige kategorier – du kan eksempelvis samle solcreme og aftersun i én pose og mobiloplader og høretelefoner i en anden poser. Dermed har du lettere ved at holde dine ting samlet samtidig med, at det skaber mere orden i din bagage. 

Pak tøj, der kan mixes på kryds og tværs

Hvis du gerne vil slippe for at pakke unødvendig bagage, så bør du tænkte over dit tøjvalg. Du kan nemlig spare en masse plads i kufferten, hvis du sørger for at pakke tøj, som kan mixes på kryds og tværs. Ofte har man også en tendens til at pakke alt for meget tøj i forhold til, hvad man reelt kommer til at bruge. Du kan derfor med fordel udpege nogle outfits på forhånd, før du fylder kufferten med tøj.

Køb travel-size produkter

Når man skal pakke en kuffert, gælder det om at have så lidt kilo med på forhånd som muligt. Vores shampoo, balsam og showergel har desværre en tendens til at veje relativt meget – især når alle produkterne skal ned i kufferten. I de fleste butikker kan du sagtens købe diverse badeværelsesprodukter i rejsestørrelse, så du både kan spare plads og kilo. Du kan dog også købe små rejsebeholdere, hvor du kan fylde din egen shampoo i, hvis du foretrækker det. 

Tyverisikker din kuffert

Det er desværre ikke uhørt, at mange rejsende efterhånden har været så uheldige at miste deres kuffert på rejsen. Vi anbefaler derfor altid, at man sætter en lås på sin kuffert, så man er sikker på, at tyvene ikke har adgang til ens personlige ejendele, hvis uheldet skulle være ude. 

tableForDiviConfig