Barskab – Stilrene barskabe til det moderne hjem

Living Concept, innowacyjny magazyn internetowy dotyczący domu, to Twoje podstawowe źródło informacji o najnowszych trendach w projektowaniu domów i wystroju wnętrz. Dzięki eleganckiemu interfejsowi i łatwej nawigacji oferuje mnóstwo inspiracji dla tych, którzy chcą stworzyć idealną przestrzeń życiową. Podczas gdy Living Concept pomaga Ci stworzyć dom swoich marzeń, aplikacja hazardowa 22bets przenosi emocje kasyna prosto do Twojego stylowego domu. Aplikacja, znana z przyjaznego dla użytkownika wyglądu i szerokiego zakresu opcji zakładów, pozwala cieszyć się hazardem bez wychodzenia z domu. Niezależnie od tego, czy jesteś fanem zakładów sportowych, pokera czy automatów do gier, w https://22bet.pl/ każdy znajdzie coś dla siebie. Aplikacja zawiera również funkcje interaktywne, takie jak zakłady na żywo i fora społecznościowe, tworząc tętniące życiem środowisko online. Dzięki tym dwóm platformom możesz zaprojektować swój idealny dom dzięki Living Concept, a następnie zrelaksować się, grając w 22bets.

Er du på udkig efter en stilfuld måde at tilføje lidt ekstra flair og personlighed til dit hjem? Et barskab er den perfekte tilføjelse til hjemmet, som giver dig det perfekte sted at blande lækre cocktails, opbevare de fineste glas og ikke mindst de dyreste dråber. Derudover kan et barskab også skabe de helt perfekte rammer, når du skal underholde dine gæster. 

 

I dette blogindlæg dækker vi alt, hvad du skal vide om et barskab – det dækker både over, hvordan du vælger det perfekte barskab hjem til dig, gode tips og tricks og praktisk anvendelighed af et barskab. Derudover kommer vi også ind på, hvilke ingredienser, du bør have i dit barskab, så du altid kan skabe lækre cocktails, som du kan forkæle dine gæster med. Uanset om du er erfaren mixolog eller bare elsker at være hjemmets helt egen bartender, så kan et godt barskab gøre hele forskellen, når du gælder om at skabe de perfekte cocktails. 

 

Læs også: Skab den bedste opbevaringsløsning til dine sko med en skohylde

5 barskabe, som kan skabe den perfekte hjemmebar

Rosey-Indica barskab i mangotræ

Rosey-indica-barskab-i-mangotrae

Dette barskab er perfekt til dig, der ønsker en autentisk og rustik måde, hvorpå du kan opbevare dine spiritusflasker. Her får du nemlig en vintønde i mangotræ, som emmer af solidt håndværk og tiltalende design – og den vil med garanti kunne skabe den helt perfekte stemning i hjemmebaren!

Vintønden er dansk produceret, og der er lagt vægt på holdbart design og god kvalitet. Vintønden kan desuden rumme hele 15 liggende flasker i bunden af tønden. Derudover har den en hylde ovenover, som giver rigeligt med plads til dine flotteste glas samt en rummelig bordplade foroven. 

Vintønden måler H90 x Ø58 cm.

Pris: 4.398 kr.

KILROY Melissa Barskab

Barskabet fra KILROY er et moderne barskab, som både kombinerer træ og stål, som tilsammen skaber det helt perfekte design. Barskabet er udført i massivt træ, som giver skabet en rustik og afslappende stil, hvorimod det solide stål bidrager med et mere rustik udtryk. 

Dette barskab kan rumme et større antal af flasker. Skabet kan nemlig rumme 16 liggende flasker. Derudover har skabet 3 skuffer forneden, som giver rig mulighed for opbevaring. I toppen af skabet er der rigeligt med plads til at ophænge dine fineste glas. De frithængende glas skaber noget helt særligt, og agerer som prikken over i’et. 

Barskabet måler H168 x B60 x D40 cm.

Pris: 5.499 kr. 

WARM NORDIC – Be My Guest Barskab

Dette barskab fra WARM NORDIC er perfekt til den moderne og tidløse indretning. Her får du nemlig et elegant og sofistikeret barskab i lyst træ. Barskabet kombinerer fransk rørflet og egetræ, som bidrager til en helt særlig stemning i rummet. 

Barskabet er særlig ideel til dig, der ikke har behov for et barskab, der kan rumme et større antal af flasker. Her er der plads til få af de fineste flasker og smukkeste glas, og det er i høj grad enkeltheden, der spiller en dominerende rolle. 

Barskabet måler H92 x B95 x D35 cm.

Pris: 10.080 kr. 

Dutchbone Class Barskab

Dette barskab fra Dutchbone er både elegant og sofistikeret på sin helt egen måde. Her er det i høj grad den varme akacietræfinér, som spiller en dominerende rolle i designet. Både skabets ramme og ben er fremstillet i messing farvet stål, som går hånd i hånd med skabets stil. 

Barskabet rummer både skuffer, hylder, flaskerum og ophæng til vinglas, og det er derfor det perfekte barskab, hvor der er plads til alt det, der skal være. Desuden har barskabet et elegant sildebensmønster på lågerne, som både skaber et eksklusivt og luksuriøst udtryk. 

Barskabet måler H100 x B100 x D50 cm.

Pris: 12.499 kr.

Guuji Barskab

Dette barskab kan ikke blot byde på et fantastisk design, men det er også særdeles funktionelt. Ikke nok med at barskabet har kapacitet til 16 liggende flasker, så har det også både en opbevaringsskuffe, hylder og en elegant glashylde med plads til frithængende glas. 

Barskabet er i høj grad præget af et moderne og tidløs design, som betyder, at det kan indgå som et naturligt element i ethvert hjem. Skabet er nemlig fremstillet i sort MDF-træ med naturlige rattanlåger, som båder kombinerer noget let og elegant med noget tungt og solidt. 

Barskabet måler: H175 x B80 x D38 cm.

Pris: 7.319 kr.

Hvad er et barskab?

Et barskab er intet mindre end det perfekte møbel til dig, der ville elske at vise dine flotte flasker frem. Med et barskab kan du nemlig forkæle dine gæster, og ikke mindst dig selv, med lækre og smagfulde cocktails samtidig med, at det flotte barskab sørger for at skabe den helt perfekte stemning i rummet. 

Barskabet er perfekt til dig, der ikke ønsker at gemme dine dyre dråber langt væk, men som hellere vil vise dem stolt frem til resten af verdenen. Barskabet er nemlig et fantastisk og stilrent møbel, som giver dig en elegant mulighed for at opbevare dine dyreste dråber og fineste cocktailglas med manér. 

Læs også: Find den perfekte sengegavl til soveværelset

Hvilket barskab skal jeg vælge?

Det fantastiske ved et barskab er, at det hurtigt og nemt kan tilføje et strejf af raffinement til ethvert interiør. Derudover kan du få et barskab i forskellige størrelser og stilarter, så du med garanti kan finde det helt perfekte barskab hjem til dig. 

For at hjælpe dig på rette vej, har vi derfor samlet nogle gode overvejelser, så du kan komme tættere på drømmen om din helt egen hjemmebar.

Hvor meget plads har du til rådighed?

Først og fremmest afhænger det perfekte barskab af, hvor meget plads du har derhjemme. Hvis barskabet skal stå i stuen, kan det måske være en god idé at vælge en mindre model, så den hverken optager for meget plads eller for meget opmærksomhed. Det kan derfor være en idé at vælge et mere diskret design, således barskabet kan indgå som en naturlig del af indretningen.

Hvis barskabet derimod skal stå i kælderen eller i hjemmets helt egen barstue, så kan du med fordel vælge en af de større modeller. Barskabet må dermed gerne fylde lidt mere i rummet, således det kan agere som samlingspunktet. 

Derudover spiller størrelsen på barskabet naturligvis også en afgørende rolle for, hvor meget opbevaring det kan rumme. Hvis du foretrækker et barskab, der kan rumme en større mængde af spiritusflasker og andre cocktail gadgets, bør du dog vælge en større model.

Hvilket materiale foretrækker du?

Når du skal på udkig efter et barskab, er materialet muligvis det vigtigste element, som du skal overveje. Det materiale du vælger, vil nemlig være afgørende for både barskabets udseende, men også for funktionaliteten af din bar. De mest populære materialer er træ og metal.

Træ er et populært valg, da det giver et klassisk og stilfuldt udseende, som nemt kan indgå som et naturligt element i enhver indretningsstil. Metal kan derimod fås i mange forskellige finishes, hvilket giver et moderne og tidløs udtryk. Ens for disse materialer er, at de begge er enormt holdbare, og kræver minimalt vedligeholdelse.  

Valget af materialet afhænger derfor i høj grad af, hvilken stil du ønsker, at dit nye barskab skal afspejle. Skal den passe ind i den stilrene og klassiske indretning? Eller skal den have en rustik finesse over sig? Mulighederne er mange – og valget er helt op til dig. 

Moderne eller traditionel stilart?

Der findes en række forskellige stilarter, når det omhandler et barskab. Nogle foretrækker det mere moderne design, hvor andre foretrækker det traditionelle og rustikke design. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser om, hvilken stilart du foretrækker. Stilarten kan i høj grad også afhænge af, hvor i hjemmet barskabet skal placeres. Såfremt den skal placeres i stuen, kunne det være en idé at vælge et barskab, som kunne gå hånd i hånd med den moderne indretningsstil. Skal barskabet i stedet placeres i et lokale for sig selv, kunne det være en fordel at vælge et mere traditionelt og rustik design, således du får skabt den helt rette stemning i lokalet. 

Sådan skaber du den bedste hjemmebar

Når du har fundet dit perfekte barskab, er det tid til at fylde skabet en masse spændende og lækre sager, som du kan forkæle dig selv og dine gæster med! 

Dit barskab skal afspejle dig og de ting, du holder af at drikke. Skabet skal derfor byde på din yndlingsspiritus, så du kan skabe nogle lækre signaturcocktails. Mange vælger at fylde deres barskab med spiritus såsom whisky, tequila, gin eller vodka, som sagtens kan nydes alene, men som også kan være grundstenen i de lækreste cocktails. Derudover kan du fylde skabet med forskellig tonicvand, så du kan sammensætte nogle helt unikkr og lækre G&T’s til dine gæster – en G&T går man nemlig aldrig galt i byen med!

Hvis du har en lille mixolog gemt i maven, og derfor elsker at skabe lækre og æstetiske cocktails, så kan det også være en god idé at tilføje lidt pynteelementer til barskabet. Du kan eksempelvis hurtigt og nemt forvandle en simpel og kedelig cocktail til luksuriøst og tiltalende ved blot at tilføje en tørret skive lime eller appelsin eller andre tørrede elementer – de kan nemlig også sagtens opbevares i dit barskab uden at de tager skade. 

Hvis du vil skabe en uforglemmelig aften for både dig og dine gæster, handler det i høj grad om at få aftenen til at gå op i en højere enhed. Du kan derfor tænde for noget behageligt baggrundsmusik, som kan skabe en helt særlig stemning efter dit ønske. Derudover kan du også tilbyde dine gæster lidt lækkert til ganen – udover dine lækre cocktails, selvfølgelig. Du kan eksempelvis forkæle gæsterne med et lækkert og velsmagende ostebord, som i øvrigt passer perfekt til sådan en hyggelig aften. Hvis du har mange forskellige flasker af eksempelvis whisky, kan du også forkæle dine gæster med en hyggelig whiskysmagning hjemme i stuen. 

Forkæl gæsterne med lækre cocktails

Når du stolt skal fremvise dit nye barskab, kan du med fordel byde dine gæster på en lækker cocktail, som er skabt med ingredienserne fra barskabet. Vi har derfor fundet en opskrift på 2 lækre cocktails, som med garanti kan gøre fremvisningen af dit nye barskab til en uforglemmelig aften. 

G&T

Man går aldrig galt i byen med en klassisk G&T – og heldigvis er den også ganske simpel at lave. Det er nemlig en forfriskende cocktail, som blot kræver to ingredienser: nemlig gin og tonic. 

Det skal du bruge

 • 4 cl selvvalgt gin
 • 10 cl tonicvand 
 • 1 limebåd til pynt
 • Isterninger

Sådan gør du

 1. Fyld et highball glas op med isterninger
 2. Tilsæt gin og derefter tonicvand
 3. Rør forsigtigt ingredienserne sammen 
 4. Afslut med en limebåd til pynt

Et lille tip

Hvis du ønsker at give din G&T et ekstra forfriskende pust, kan du med fordel tilsætte en skive agurk i glasset. Agurk bidrager nemlig med en mere frisk, blød og blomstret karakter, som kan gøre din G&T endnu mere fantastisk. Derudover kan du også erstattet den klassiske tonicvand med tonicvand, som der tilsat smag. 

Tom Collins

En Tom Collins er en lækker og forfriskende cocktail, som smager af boblende lemonade – mums! Ikke nok med at den smager fantastisk, så er det også en cocktail, der ikke har brug for mere end 4 ingredienser. 

Det skal du bruge

 • 6 cl dry gin
 • 3 cl citronsaft
 • 1,5 cl sukkersirup
 • 8 cl danskvand
 • Citronbåd til pynt
 • Isterninger

Sådan gør du

 1. Fyld et highball glas op med isterninger
 2. Tilsæt gin, citronsaft og sukkersirup
 3. Top glasset med danskvand
 4. Afslut med en citronbåd til pynt
tableForDiviConfig